Locatie: Amersfoort
Aantal uur: 24

Salaris: min € 2.679 – min € 3.560,- (S8)
Contract: Het betreft een detachering voor minimaal 1 jaar vanuit je huidige overheidsinstantie.

Zijn jouw communicatieve en sociale vaardigheden on point? En lijkt het je interessant om onze talentmanager en HR-adviseur te ondersteunen bij de uitvoering van het personeelsbeleid van het Waterschapshuis? Dan voel jij je als Human Resource Management Medewerker (HRM) als een vis in het water!

Duik jij in deze uitdaging?

Als HRM Medewerker heb je gevoel voor mens én organisatie. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor alle medewerkers en een onmisbare schakel in ons HRM-team. Je houdt het overzicht bij voor de juiste managementinformatie en bent continu op zoek naar manieren om je werk slimmer te organiseren. Concreet omvat je afwisselende takenpakket onder meer:

  • Het ondersteunen van de talentmanager en HR-adviseur bij de uitvoering van het personeelsbeleid, door verschillende personele administratieve taken te verrichten.
  • Het treffen van voorbereidingen voor de salarisadministratie en het oppakken van uitvoerende werkzaamheden rondom de verschillende HRM-projecten.
  • Je bent het aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen van medewerkers van het Waterschapshuis, zoals vragen over de cao, personeelshandboek, arbeidsovereenkomsten en pensioenregeling.
  • Het ondersteunen van de talentmanager bij allerlei activiteiten, zoals het organiseren van bijeenkomsten voor medewerkers en het bijhouden van de gevolgde opleidingen.

Hier stroom je in

Je komt terecht in een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is. Er is binnen jouw team veel ruimte voor het inbrengen van je eigen ideeën. Overtuig je collega’s en zorg dat je idee niet bij een idee blijft. Bij het Waterschapshuis geloven we in het delen van kennis. Samen met je team help je ons als organisatie te ontwikkelen, te verdiepen en uit te bouwen.  

Je bestaat al voor meer dan 50% uit water! Daarnaast zoeken we in jou:

  • Een mbo+ werk- en -denkniveau, bij voorkeur met een diploma in de richting van HRM.
  • Een zelfstandige en dienstverlenende houding, waarmee je proactief werkzaamheden oppakt, plant en organiseert.
  • Flexibiliteit om snel te kunnen schakelen wanneer dat nodig is.
  • Oog voor detail: je bent nauwkeurig, integer én doortastend.
  • Enthousiasme en een positieve mindset.

Ons verfrissende aanbod

Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring en wordt ingeschaald in schaal 8. De functie betreft een tijdelijke detachering vanuit je huidige (overheids)organisatie voor minimaal een jaar. Het Waterschapshuis kent aantrekkelijke secundaire voorwaarden, zoals de mogelijkheid om thuis te werken en de regeling ‘reistijd = werktijd’. Dankzij onze Talentmanager ben je bovendien verzekerd van goede begeleiding. Een detachering bij het HWH biedt je de mogelijkheid om nieuwe inzichten op te doen, je ontwikkeling te stimuleren en je netwerk te vergroten. Zoals wij hier zeggen: je gaat altijd rijker terug dan je gekomen bent.

Maak jij werk van water?

Solliciteer dan vóór 12 januari 2022 via onderstaande button. Vergeet niet je cv en je motivatie mee te sturen. We laten je z.s.m. weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking.

Heb je nog vragen over deze functie of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Rachel de Jong, Capaciteitsmanager, via R.dejong@hetwaterschapshuis.nl
of 06 38 05 72 34.