Logo Het Waterschapshuis

Werken bij

Laat je talent stromen voor alle waterschappen

Werken bij het Waterschapshuis is werken aan een toekomstbestendig Nederland.

Wil jij je talenten laten stromen voor alle waterschappen? 

Water gaat altijd zijn eigen weg. Dat maakt werken in de watersector zo interessant. En met een interesse in de digitale transformatie van waterschappen, is er een plek waar jij je helemaal thuis voelt. Het Waterschapshuis helpt als overkoepelende ICT-dienstverlener de 21 waterschappen vanuit een regie- en uitvoeringsrol bij hun complexe en uitdagende opgaven. 

Een plek voor en door waterschappers, met oog voor mens en resultaat. Jij deelt jouw unieke expertise en ervaring samen met andere gedreven professionals; wij helpen je jouw talenten verder te ontdekken. Bij het Waterschapshuis verbreed je je kennis en ervaring. Breid je je netwerk uit. Vergroot je jouw maatschappelijke impact. En geef je niet alleen je carrière een impuls, maar ook jezelf. Of je nu voor één programma bij ons onderdak vindt of kiest voor een langdurig verblijf, je werkt in het centrum van de Nederlandse watersector en ervaart altijd de kracht van samen. Dus heb jij ambitie en laat je je – net als water – door niets of niemand tegenhouden, duik dan in deze uitdaging. Het Waterschapshuis. Laat je talent stromen.

De kracht van samen

Waterschappen staan voor dezelfde uitdagingen. Waarom dan 21 keer het wiel uitvinden? Het Waterschapshuis helpt de watersector in haar ambitie datagedreven te werken door samen:

Onze collega's

Waarom kiest iemand ervoor te werken bij het Waterschapshuis? Wat doet iemand bij het Waterschapshuis? Onze collega's vertellen welke keuze ze hebben gemaakt en wat ze doen.

Lees het verhaal

Laatste vacatures

Plan je kennismaking

Meer weten? Neem contact op met de capaciteitsmanager van het Waterschapshuis: 

Bel

Mail