Logo Het Waterschapshuis

Werken bij

Laat je talent stromen voor alle waterschappen

Werken bij het Waterschapshuis is werken aan een toekomstbestendig Nederland.

Duik jij in deze uitdaging?

Water gaat altijd zijn eigen weg. Dat maakt werken in de watersector zo interessant. En met een interesse in de digitale transformatie van waterschappen, is er een plek waar jij je helemaal thuis voelt.

 • Je werkt in het centrum van de Nederlandse watersector
 • Wij helpen je jouw talenten verder te ontdekken
 • Jij deelt jouw unieke expertise
 • Vergroot jouw maatschappelijke impact

Bekijk onze vacatures

De kracht van samen

Waterschappen staan voor dezelfde uitdagingen. Waarom dan 21 keer het wiel uitvinden? Het Waterschapshuis helpt de watersector in haar ambitie datagedreven te werken door samen:

Laatste vacatures

Collega's aan het woord

 • Jarno Baselier - Cyber Security Specialist

  Jarno Baselier rolde 10 jaar geleden in de ‘offensive security’. Tijdens ‘pentesten’ dimt hij het licht, zet zijn hoodie op en kruipt in de huid van een hacker. Hij kan zich geen mooier vak voorstellen.

 • Arnaud Mensen - projectmanager

  Ik vervul graag een rol in projecten die ertoe doen voor de samenleving. Ik krijg energie als ik daarin met een team enthousiaste mensen succes kan bereiken. Dat drijft me.

 • Anne Dekker - projectleider

  Ik zie het Waterschapshuis als een mooie mogelijkheid om voor een deel van de tijd met andere mensen in een andere organisatie aan nieuwe projecten te werken, terwijl je tegelijk je thuisbasis behoudt.

Portretfoto Rachel de Jong

Plan je kennismaking

Heb je interesse in het Waterschapshuis, maar wil je ons nog wat beter leren kennen voordat je solliciteert? Heb je nog vragen of wil je gewoon even kletsen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze capaciteitsmanager Rachel de Jong.