Eind vorig jaar heeft VKA de audit uitgevoerd naar volwassenheid van de waterschappen op de BIO, AVG en IEC62443. Inmiddels is de sectorrapportage opgeleverd en willen we graag met jou als IB-professional nadenken over de opvolging van de aanbevelingen uit het sectorrapport.

Op woensdag 3 april organiseren we hiervoor een interactieve sessie bij het Watermuseum in Arnhem. VKA zal daar de sectorrapportage presenteren en we gaan samen aan de slag met de aanbevelingen. Wij hopen jou daar te mogen verwelkomen.

Locatie is Het Watermuseum in park Sonsbeek in Arnhem. Dit ligt op 10 minuten lopen van Arnhem Centraal. Ook is er parkeergelegenheid in de buurt. Zie www.watermuseum.nl(externe link) voor adres en andere gegevens.

Programma

Inloop vanaf 9.30 uur, start programma om 10.00 uur met een presentatie en discussie met Frank van Vonderen, partner van Verdonck, Klooster en Associates.

Om 12.00 uur staat er een lekkere lunch voor ons klaar.

Om 13.00 uur gaan we verder met interactieve workshops en we sluiten af rond 15.30 uur met een borrel.

Vervul jij de rol van Chief Information Security Officers (CISO’s), Information Security Officers (ISO’s) of Operational Security Officers (OSO’s) van de waterschappen? Meld je nu aan(externe link) voor deze dag via de button bovenaan deze pagina.