De Programma’s Organisatie en Samenwerken (kenniscentrum, KC) en Innovatie & Transformatie (I&T) slaan de handen ineen. Samen hebben zij een dag georganiseerd waarin gezamenlijk met de waterschappen de wereld van data gedreven werken nader wordt verkend. Deze inspirerende bijeenkomst biedt een unieke gelegenheid om te leren van collega’s, ervaringen te delen en samen mee te denken over oplossingen voor specifieke cases uit de praktijk.

Het programma 

Zes verschillende waterschappen vertellen over hun ervaringen met data gedreven werken. Hoe staat jouw waterschap daarin? Waar loop jij tegenaan en kan je een sparringpartner bij gebruiken? Tijdens de themadag krijgt iedere deelnemer de kans om zich in te schrijven voor drie workshops met verschillende onderwerpen. Hierbij kan je vooral meer te weten komen over de uitdagingen en successen van collega’s bij hun zoektocht naar en implementatie van hun dataplatforms. We moedigen je aan om ook je eigen ervaringen te delen. De exacte agenda van deze invulling volgt zo snel mogelijk.

Doelgroep

De themadag wordt breed ingestoken. Per waterschap wordt er een voorbeeld casus behandeld waarbij in wordt gegaan op een stuk techniek, maar ook de organisatorische kant van het data gedreven werken. Iedereen die, nu of in de toekomst, te maken heeft met het implementeren van data gedreven werken is welkom.

De dag wordt gehouden bij het Waterschapshuis in Amersfoort. Voor lunch wordt gezorgd en we sluiten af met een borrel.

Schrijf je vandaag nog in en we zien je graag op 30 november. Als je in de tussentijd vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen via: Kenniscentrum-ms@hetwaterschapshuis.nl.

Uitnodiging themadag dataplatform