Hey, jij, visionair! Denk je dat AI in 2050 het waterbeheer bestuurt? Of wordt water juist lokaal beheerd? Weet jij hoe het waterbeheer er in 2050 uitziet? Doe dan mee met de Big Water Hack op 24 en 25 januari! 

Voor wie? En meld je aan! 

Ben jij die visionair die buiten de bestaande kaders kan denken? Kan jij jouw verhaal visueel maken? En lijkt het je gaaf om je samen met andere vrije denkers van binnen en buiten de waterwereld twee dagen je onder te dompelen in dit vraagstuk over de toekomst? Geef je dan op!(externe link)    

Wanneer?  

Op woensdag 24 en donderdag 25 januari ga je 24 uur lang onder professionele begeleiding in teams aan de slag met een specifiek vraagstuk. Wij regelen alles op één centrale plek in het land; het programma, de overnachting, eten, drinken en vermaak! Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Jouw enige taak is zorgen dat je op dag twee de winst binnensleept met jouw team. 

Wat levert het je op? 

  • Een snelcursus in toekomstig werken 

  • Een netwerk van mensen uit alle windstreken 

  • Werken met nieuwe en creatieve technologieën 

  • Mogelijk een prijs en eeuwige roem 

  • Nieuwe kennis en inzichten 

  • En… een hele ervaring rijker! 

Wat is The Big Water Hack? 

Een sociale hackathon met een twist. Oorspronkelijk uit de ICT, nu een broedplaats voor innovatie en creativiteit. Work hard, play hard! Check de aftermovie van 2019 voor een sneak peek.(externe link)

Het volledige programma is nog top secret, maar we beloven een event dat je niet wilt missen. Stay tuned! Vragen? Mail naar winnovatie@hetwaterschapshuis.nl.  

Met vriendelijke groet,  
Marije, Thijs, Jonas, Kris, Gaia en Judith van Team Innovatie van de waterschappen