Op 6 juni vindt een symposium plaats over het project Digital twin voor het waterbeheer. Wil je de toekomst van het waterbeheer verkennen en ontdekken wat de mogelijkheden van digital twin-technologie zijn? Kom dan op 6 juni naar Waterschap Vallei en Veluwe aan de Steenbokstraat 10 in Apeldoorn. Je kunt je nu inschrijven.

Het symposium begint om 12.00 uur met een inlooplunch en duurt tot 16.00 uur. Er is een keynote van Remco Bunder en Jean Keultjes van de Nederlandse Spoorwegen. Zij vertellen over de internationaal geprezen en bekroonde digital twin van het stationsgebied van Utrecht Centraal.

Inschrijven en break-out sessies

Deze keynote dient als inspiratie voor de break-out sessies die daarop volgen. Bij het inschrijven kun je kiezen welke sessies je wilt volgen. Het symposium eindigt met een paneldiscussie over de toekomst van digital twins in de fysieke leefomgeving en het waterbeheer.

Het symposium D(igital) Twin – Day is bedoeld voor professionals van waterschappen en andere overheden die willen ontdekken of een digital twin van toegevoegde waarde kan zijn voor hun werk. 

Schrijf je hier in!