Handleiding & stakeholderregister

Naast dat je de toolbox kan downloaden is er ook een handleiding beschikbaar. Daarnaast nemen we je contactgegevens graag op in een stakeholderregister zodat we je op de hoogte kunnen houden van eventuele wijzigingen en aanpassingen.

Handleiding

Dank voor je interesse in de toolbox P&ID's. Er is een handleiding 'Aquo Codering en Symbolen voor P&ID schema's' beschikbaar. Stuur hiervoor een mail naar PenIDtoolbox@hetwaterschapshuis.nl

Stakeholderregister

Bij het gebruik van de toolbox maken we ook graag gebruik van een stakeholderregister om de volgende reden: 

  • Het stakeholderregister heeft als doel de aanvragers/gebruikers van de toolbox in beeld te hebben zodat het Waterschapshuis die het beheer en onderhoud verzorgt, bij ontwikkelingen of wijzigingen betrokkenen snel en eenvoudig kan informeren. Dit bevordert naast samen optrekken binnen de overheid en met de markt, uniformiteit van het gebruik van de toolbox. 

Wanneer je de toolbox download of de handleiding opvraagt nemen we je contactgegevens automatisch op in het stakeholderregister. Wil je ook zonder gebruik te maken van de toolbox opgenomen worden in het stakeholderregister stuur dan een mail met je gegevens aan PenIDtoolbox@hetwaterschapshuis.nl.  

Bij deze alvast veel succes met het gebruik van dit mooie hulpmiddel!