Het Waterschapshuis en A&O fonds Waterschappen organiseren eens in de zes weken een online Digi-café. In dit Digi-café stimuleren we het gesprek tussen organisaties en professionals op het gebied van digitale transformatie en het effect daarvan op de organisatie en medewerkers.

In het Digi-café komen thema's aan de orde als leren en ontwikkelen, verandering van functies, strategische personeelsplanning, digitaal leiderschap, etc. Doelgroep van het Digi-café zijn professionals in de sector waterschappen die zich in hun werk bezighouden met (aspecten van) de digitale transformatie: CDO’s, beleidsmakers, HR-professionals, etc.

Digi-café 12 december 15.00 -16.30 uur

Op dinsdag 12 december van 15.00 uur tot 16.30 uur vindt een online bijeenkomst plaats van het Digi-café. Het programma volgt later. Noteer alvast het tijdstip in je agenda en schrijf je nu in.

Waar kan ik me aanmelden?

Deelnemen aan het online Digi-café kan via de website van A&O fonds Waterschappen. 

Wil je meer weten? Of heb jij een interessant thema of voorbeeld vanuit je eigen waterschap dat je graag deelt? Neem dan contact op met Nuala Burns van het Waterschapshuis (via n.burns@hetwaterschapshuis.nl) of Bart de Zwart van het A&O fonds Waterschappen (via bart.dezwart@aenowaterschappen.nl)