evenement

Digi-café-LivE!

Datum
Tijd
-
Locatie
Seats2meet (Amersfoort)

Op dinsdag 17 september organiseren Het Waterschapshuis en A&O fonds Waterschappen in Amersfoort Digi café LivE!

Kom samen met een collega! Want deze live bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de gevolgen van digitale transformatie op mens en werk. Zet de datum alvast in je agenda, stuur de uitnodiging door en meld jezelf aan!

Wat is het Digi-café? 

In dit Digi-café stimuleren we het gesprek tussen organisaties en professionals op het gebied van digitale transformatie en het effect daarvan op de organisatie en medewerkers. Doelgroep van het Digi-café zijn professionals in de sector waterschappen die zich in hun werk bezighouden met (aspecten van) de digitale transformatie: CDO’s, beleidsmakers, HR-professionals, etc.

Programma Digi-café-LivE! 

Aan het definitieve programma wordt nog hard gewerkt, maar zeker is dat Frederik Gevers Deynoot en Laura Keijzer, adviseurs van Berenschot, op inspirerende en interactieve wijze ons meenemen in de verbinding tussen digitale transformatie, werk en menselijk gedrag:

  • Welke competenties zijn nodig en hoe kunnen we ze inzetten?
  • Hoe (on)bewust - (on)bekwaam zijn we?
  • Hoe stimuleren we nieuwsgierigheid en leergierigheid?

Laura en Frederik laten het ons ervaren in experiment, spelvorm en dialoog. Het wordt een dag vol ervaringen, ontmoetingen, inspiratie én plezier. Dit wil je niet missen!

Aan het einde van de dag ga je naar huis met nieuwe inzichten én concrete handvatten die je de volgende dag kan inzetten in jouw praktijk.

Voor wie is het Digi-café-LivE?

Voor professionals én leidinggevenden. Nodig vooral je collega’s uit! Het programma is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met de gevolgen van digitale transformatie voor mens en werk. 

Tijd en plaats

Seats 2meet in Amersfoort. Goed bereikbaar met zowel eigen als het openbaar vervoer. Uiteraard wordt er gezorgd voor een lekkere lunch. De inloop is van 9.30 uur tot 10.00 uur. Rond 16.00 uur eindigen we de dag en is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.