Secretaresse Event positief ontvangen

30 mei 2012 Op 24 mei werd op initiatief van Het Waterschapshuis het eerste Secretaresse Event voor de waterschappen gehouden. Uit alle hoeken van het land kwamen directie- en bestuurssecretaresses naar Amersfoort om deze dag bij te wonen. Het thema van de dag was Personal Branding.
Foto: deelnemers secretaressedag

De dag werd geopend door Joris van Enst, directeur van Het Waterschapshuis. Hij hield een presentatie over de verhouding tussen macht en invloed, toegespitst op de rol van secretaresses. Hierna maakten de deelnemers kennis met elkaar via speeddating. 

Personal branding

Daarna werd de groep in tweeën gedeeld en begonnen de workshopsessies. Beide workshops waren gericht op personal branding; zowel online als offline. De dag werd afgesloten met een gezellig borrel en de deelnemers verlieten de zaal met een leuke goodiebag.

Ontmoeting met collega's

De dag is door de deelnemers zeer positief ontvangen: de ontmoeting met collega's van andere waterschappen is leuk en zinvol! Door de secretaressedag is een platform ontstaan en kan men elkaar in de toekomst op een informele manier benaderen. Daarom is besloten deze dag volgend jaar een vervolg te geven.