Nieuws

Resultaten 61 - 70 van 90

Onderweg naar een gezamenlijke visie op informatiebeveiliging

gepubliceerd op: 08-10-2012

 | 

Nieuws

Het bestuur van de Unie van Waterschappen (UvW) heeft Het Waterschapshuis verzocht om het onderwerp informatiebeveiliging op te pakken.

Waterschappen maken grote stap met Z-info

gepubliceerd op: 08-10-2012

 | 

Nieuws

De waterschappen hebben AquaVision van HVL omarmd als applicatie voor Z-info. Hiermee maken zij een grote stap voorwaarts in het vastleggen en ontsluiten van zuiveringsinformatie.

Workshop ruimtetechnologie voor water

gepubliceerd op: 05-10-2012

 | 

Nieuws

Op 16 oktober organiseert Het Waterschapshuis samen met de European Space Agency (ESA) een workshop over de mogelijkheden en de noodzaak van ruimte-gebaseerde diensten voor water- en crisismanagement. De workshop wordt gehouden bij Het Waterschapshuis...

Overeenkomst Dijkdataservicecenter getekend

gepubliceerd op: 05-10-2012

 | 

Nieuws

 Stichting IJkdijk en de combinatie van Nelen-Schuurmans en Fugro hebben afgelopen dinsdag bij Het Waterschapshuis in Amersfoort een overeenkomst getekend voor de bouw van het Dijkdataservicecenter (DDSC). Doel is dijkbeheerders gemakkelijk toegang te...

Z-info - Businesscase beheer

gepubliceerd op: 16-08-2012

 | 

Nieuws

Op advies van het I-platform en de Programmaraad heeft het bestuur op 28 juni besloten de Z-info businesscase uit te laten voeren door Het Waterschapshuis.

Prijs e-government voor Nederland

gepubliceerd op: 09-08-2012

 | 

Nieuws

Op 24 juni heeft Jacqueline Rutjens (directie Burgerschap en Informatiebeleid, ministerie van BZK) met regeringscommissaris prof. M. Scheltema namens Nederland drie prijzen van de Verenigde Naties in ontvangst genomen voor de e-overheid.

Nieuwe versie Digitale aangifte bedrijven

gepubliceerd op: 05-07-2012

 | 

Nieuws

In 2010 en 2011 is in twee fasen het formulier voor de digitale belastingaangifte voor bedrijven geheel vernieuwd en aan de hedendaagse eisen aangepast.

Verslag bijeenkomst Oracle

gepubliceerd op: 05-07-2012

 | 

Nieuws

Op woensdag 13 juni heeft Het Waterschapshuis in samenwerking met Oracle een bijeenkomst georganiseerd voor databasebeheerders/analisten bij de waterschappen. De dag stond in het teken van het uitwisselen van kennis en ervaring met de producten van O...

Informatiebijeenkomst keuzetraject Inspectie keringen (Digispectie)

gepubliceerd op: 03-07-2012

 | 

Nieuws

Voor de mobiele inspectie van waterkeringen is in december 2011 een keuzetraject van de STOWA-applicatie Digispectie gestart.

Nieuw datamodel IRIS WATIS bijna gereed

gepubliceerd op: 26-06-2012

 | 

Nieuws

Met het nieuwe WATIS wordt een gestandaardiseerd datamodel opgeleverd dat gegevensbeheer eenvoudiger en conform de wettelijke verplichtingen mogelijk maakt. De beschrijving is nu bijna af.

Zoeken in Nieuws