Amersfoort | 24 u p/w

Direct solliciteren

De kracht van samen

Het Waterschapshuis is de overkoepelende ICT-dienstverlener voor de 21 verschillende waterschappen door heel Nederland. Vanuit een regie- en uitvoeringsrol helpen we hen stappen te maken in de digitale transformatie. Of het nu gaat om big data, robotisering, de inzet van drones of AI; wij faciliteren waar nodig en delen de opgedane kennis, zodat elk waterschap daarvan kan profiteren. Het Waterschapshuis werkt programmagestuurd: medewerkers in de diverse programma’s blijven in dienst van hun eigen waterschap en werken een aantal uur per week in hun programma. Daarnaast hebben we nog een aantal vaste medewerkers in dienst bij Het Waterschapshuis, voornamelijk in specialistische, coördinerende of ondersteunende rollen.
 

Duik jij in deze uitdaging? 

Locatie: Amersfoort
Aantal uur: 24 uur
Salaris: schaal 7 ( €2.521 - € 3.279 cao vwvw)
Contract: Op basis van collegiale inlening voor de periode van een jaar, met optie tot verlenging.

Zijn jouw administratieve én communicatieve vaardigheden on point? En weet jij wat er nodig is om te zorgen dat alles tijdig en op de juiste locatie beschikbaar is? Dan voel jij je als Junior Projectmanagement Ondersteuner bij Het Waterschapshuis als een vis in het water!

Als junior PMO'er ben je een verbinder en ondersteun je onze projecten op efficiënte wijze. Jij bent de rots in de branding in onze hectische en dynamische omgeving. Je begrijpt snel waar het om gaat en kan zelfstandig en proactief handelen. Daarbij ondersteun je ook jouw PMO-collega’s bij het maken van afspraken en leg je verslag van diverse bijeenkomsten. Als geen ander ben je altijd op de hoogte van relevante projectactiviteiten en afspraken die zijn vastgelegd. Het organiseren en regelen van bijeenkomsten zit in jouw DNA. Jij weet wanneer je aan welke touwtjes moet trekken of prioriteiten moet stellen. Je zet graag de puntjes op de 'i'. Jouw oren en ogen staan altijd open en je signaleert mogelijke knelpunten en doet proactief voorstellen ter verbetering.

Hier stroom je in
Werken bij Het Waterschapshuis betekent je horizon verbreden. Wij werken aan complexe projecten op landelijk niveau voor de waterschappen, en dat in een innovatieve omgeving. De kwaliteit van onze projecten is hoogstaand, de projecten zijn vernieuwend, verhogen het gebruiksgemak en worden uitstekend gemanaged.

Als junior PMO-er maak je onderdeel uit van het PMO team binnen HWH. Het PMO team ontzorgt de collega’s van HWH in alle facetten zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren.
 

Je bestaat al voor meer dan 50% uit water! Daarnaast zoeken we in jou:

Je werkt op dit moment bij een waterschap of overheidsinstantie en wil graag jouw horizon verbreden. Verder beschik je over:

  • Een echte hands-on mentaliteit en je bent pragmatisch (je voert zelfstandig taken uit)
  • Communicatief vaardig
  • Je bent flexibel en in staat om zowel zelfstandig, maar ook als teamplayer inhoud te geven aan deze functie
  • Je bent bekent de programma's van MS Office, Word, Excel, Powerpoint en Teams kennen voor jou geen geheimen

Ons verfrissende aanbod

Het Waterschapshuis biedt aantrekkelijke secundaire voorwaarden, zoals de mogelijkheid om thuis te werken en de regeling ‘reistijd = werktijd’. Je begint in schaal 7. De functie biedt doorgroeimogelijkheden naar de rol van PMO’er.
Naast een goede onboarding door onze Talentmanager ben je ook verzekerd van goede begeleiding en kijken we samen met jou hoe we je persoonlijke ontwikkelbudget zo goed mogelijk kunnen invullen.
 

Maak jij werk van water?

Solliciteren kan via de onderstaande button. Vergeet niet je cv en je motivatie mee te sturen. We laten zo spoedig mogelijk weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking.
 
Heb je nog vragen over deze functie?
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Rachel de Jong, Capaciteitsmanager, via 06 38 05 72 34.
 

Het formulier wordt geladen.