Vol trots presenteren we de jaarlijkse nieuwsbrief “Terugblik en vooruitblik” van het programma Innovatie & Transformatie. Hiermee bieden we je een nieuwsbrief vol inspiratie, over hoe ook jij vanuit je werk of waterschap aan kan sluiten op de digitale transformatie. We kijken uit naar weer een jaar vol mooie momenten en samenwerkingen!

Ons programma leunt op drie pijlers: Verbinden, Leren en Innoveren. In de nieuwsbrief blikken we terug, én vooruit, op hoe we met onze verschillende diensten invulling geven aan deze pijlers. Om zo elk waterschap te faciliteren in hun stap richting de digitale transformatie. En daarbij maakt het niet uit of de digitale transformatie helemaal nieuw voor je is, of je al een stuk op weg bent.   

De digitale transformatie is steeds relevanter, voor alle waterschappers in Nederland. Deze transformatie biedt namelijk kansen om het waterschapswerk efficiënter en beter uit te voeren. Om bij te blijven bij actuele ontwikkelingen en nieuwe uitdagingen, zoals klimaatverandering of een veranderend personeelsbestand, het hoofd te bieden. Vanuit het programma Innovatie & Transformatie hebben wij als missie om een “enabling environment”’ voor deze digitale transformatie te creëren. Ofwel: een vruchtbare bodem voor nieuwe oplossingen en samenwerkingen in het digitale tijdperk.    

In contact komen met ons programma? Dat kan met Jonas Heffels, programmamanager Innovatie & Transformatie (via j.heffels@hetwaterschapshuis.nl) of voor algemene vragen via winnovatie@hetwaterschapshuis.nl.