Van 11 tot en met 22 januari 2021 organiseert STOWA samen de Community of Practice Afvalwaterprognoses en Het Waterschapshuis de ‘prognoseweken’. Gedurende twee weken organiseren we verschillende webinars die het onderwerp prognoses in de afvalwaterketen van verschillende kanten belichten.

Vanuit het programma Prognoses in de afvalwaterketen (gestart najaar 2020) en de Community of Practice Afvalwaterprognoses wordt gewerkt aan het verbeteren van de beschikbaarheid en kwaliteit van data, methoden, werkwijzen en functionaliteit van afvalwaterprognoses.  In meerdere projecten van het programma Prognoses in de afvalwaterketen worden relevante inzichten opgedaan. De resultaten hiervan maar ook vragen daarover worden gedeeld en besproken tijdens de prognoseweken.

De sessies duren gemiddeld 1 uur en worden via MS-Teams gehouden. Meld je aan via de button onderaan deze pagina. De sessies staan open voor iedereen, ook nieuwe mensen binnen en buiten de watersector die meer willen weten over prognoses in de afvalwaterketen.

Meer informatie & aanmelden